logo
banner uw tijd is kostbaar
campagnebeeld
banner uw tijd is kostbaar
campagnebeeld
Vestiging Meeuwen
Peerderbaan 45 - 3670 Meeuwen
Tel.:011/ 79 03 20
info@jansen-bouwprofessional.be
BTW: BE 0435.215.640
klok ma - vrij:
van 6u tot 12u en van 13u tot 18u
zat-, zon- en feestdagen: gesloten
 
Uniconstruct
logo_dhz
 
designed by Infoweb

Disclaimer

Persoonlijke gegevens
Indien u zich registreert voor het ontvangen van onze nieuwsbrief, geeft u ons toestemming voor het bewaren van de door u opgegeven gegevens. Deze gegevens kunnen door ons gebruikt worden om u op de hoogte te houden van nieuwigheden en acties.

Al de door u aan ons verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen nimmer aan derden ter beschikking gesteld worden of ingezet worden voor andere doeleinden dan de hierboven vermelde.

U hebt steeds op elk moment het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te controleren en te laten verbeteren
of schrappen, zoals de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens voorziet.
Indien u vragen of opmerkingen heeft kan u deze steeds schriftelijk melden bij :

Jansen doe het zelf
Ter attentie van Dhr. Jansen
Peerderbaan 45
3670 Meeuwen
Of via mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Verkeersgegevens (*)
We gebruiken deze gegevens uitsluitend om onze website technisch en inhoudelijk te verbeteren. Deze gegevens worden op geen enkele manier verbonden met de persoonlijke gegevens. Ook deze informatie wordt als strikt vertrouwelijk behandeld.

(*) verkeersgegevens zijn anonieme data : bv. hoe vaak een bepaalde pagina binnen onze website wordt bezocht, op welke tijdstippen, vanuit welke browser,...

Gegevensoverdracht
Gegevens van de website mogen niet zonder uitdrukkelijke toestemming worden gebruikt voor andere commerciële doeleinden.

Geschillenregeling
Elk geschil met betrekking tot deze website en/of de inhoud ervan is onderworpen aan het Belgisch recht en aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbank van Hasselt.